Четвъртък идва с топло време, на места ще е само облачно

Максималните температури ще са между 26 и 31 градуса
4 сеп 2019 17:30,
1
Четвъртък идва с топло време, на места ще е само облачно
Снимка: Pixabay

През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно време, но на места в низините ще се образува ниска облачност.

Времето утре ще е предимно слънчево, но е възможно преди обяд на места да има временни увеличения на облачността - в низините с ниска, а след обяд на планинските райони с купеста облачност, сочат прогнозите на синоптиците от НИМХ.

Само на отделни места ще превали. Ще духа слаб, в Източна България до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 26 и 31 градуса, в София около 27 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност, но само на отделни места ще превали. Ще духа слаб, по високите части на Рила и Пирин умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 21 градуса, на 2000 метра - около 13 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с повече облаци преди обяд, главно по северното крайбрежие. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 24-26 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, но през деня ще отслабне малко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Четвъртък идва с топло време щото досега беше як студ минус 15 градуса. По това време в нормалните години температурите през деня не превишаваха 18 градуса. Сутрин падаше слана и побеляваше като че сняг е валяло. А сега през ноща е 18 градуса. Какво ли ги чака бъдещите поколения. Какъв шок и ужас ще преживеят само Господ знае.